Op de sfeervolle velden van MVV ’27 keert dit jaar op 2e Paasdag een evenement terug waar jong en oud naar uitkijken: het WK Jeugdvoetbal voor de JO9-categorie. Dit evenement belooft, net als voorgaande jaren, een voetbalfeest te worden waar talent, plezier en samenhorigheid centraal staan. Maar het WK Jeugdvoetbal bij MVV ’27 is meer dan alleen voetbal; het is een dag gevuld met gezelligheid, lekkernijen en de kans om tegelijkertijd een prachtig goed doel te steunen.

Culinair genieten bij onze mooi club

Bij MVV ’27 weten we hoe we een evenement extra speciaal kunnen maken. Vanaf 10:00 uur ’s ochtends worden bezoekers verwelkomd met de heerlijkste, versgebakken poffertjes, bereid door Jan Onck en zijn familie. Daarnaast zorgen zij ook voor zelfgebakken cake voor bij de koffie, om uw ochtend compleet te maken. Dit alles, terwijl u geniet van topvoetbal door enthousiaste jonge talenten!

Een hart voor het goede doel

Wat dit evenement extra bijzonder maakt, is de koppeling aan een goed doel waar we bij MVV ’27 volledig achterstaan. De volledige opbrengst van de verkopen gaat naar de Stichting ALS Westland. Door uw komst en bijdrage help je het nobele doel waarvoor ALS Westland strijdt: goed onderzoek naar de vreselijke spierziekte waar we ook bij onze club mee geconfronteerd werden.

Hoe je kunt bijdragen

Zorgen over betalingen zijn er niet; zowel contante betalingen als moderne QR-codebetalingen zijn mogelijk op het evenement. Jouw bijdrage, groot of klein, maakt een wereld van verschil.

Laten we samen deze 2e Paasdag maken tot een onvergetelijk evenement dat bijdraagt aan zowel de ontwikkeling van onze jeugd als aan een zeer belangrijke zaak. We zien je graag bij MVV ’27 voor een dag vol sportiviteit, plezier en solidariteit.