Op 2e Paasdag (maandag 1 april aanstaande) spelen onze selectie jeugdteams traditiegetrouw weer het Westlandskampioenschap. Bijna al onze selectieteams vliegen weer uit om in de glazen stad te strijden om het eremetaal! In onderstaand overzicht is te zien waar onze pupillen te bewonderen zijn!

 

Ook bij MVV’27 zelf zitten we niet stil! Het Westlandskampioenschap JO9-1 zal op sportpark ‘de Commandeur’ plaatsvinden! De grootste talenten van de regio zullen op deze ochtend met het grootste plezier komen spelen om de prijzen. Onze eigen JO9-1 neemt uiteraard deel en neemt het op tegen bijvoorbeeld titelhouder v.v. Naaldwijk en v.v. Lyra! De eerste wedstrijden beginnen rond 9:00 en de prijsuitreiking zal rond 13:30 plaatsvinden. Wij kijken er naar uit alle teams en toeschouwers te mogen verwelkomen op wat belooft weer een prachtige dag zal worden!

 

Wij danken onze trouwe sponsor Grondwerkbedrijf Westland B.V. voor het mogelijk maken van dit prachtige evenement.

 

Mocht u interesse hebben om een handje te helpen als bijvoorbeeld spelbegeleider meld je dan aan via toernooien@mvv27.nl!

 

Waar onze jeugdselecties op Tweede Paasdag naar uit vliegen:

 

Team Locatie
JO19-1 S.V.Honselersdijk
JO17-1 v.v. Lyra
JO15-1 Sportclub Monster
JO13-1 Vv Maasdijk
JO12-1 R.K.V.V. Westlandia
JO11-1 FC ‘s-Gravenzande
JO10-1 R.K.V.V. Westlandia
JO9-1 Mvv’27
JO8-1 Verburch