Bij elke vereniging zijn ze wel aanwezig, oud 1e elftalspelers die lof uitspreken maar ook behoorlijk kritisch kunnen zijn, voorbeelden Sjaak Swart bij 020, Willem v. Hanegem bij 010 en de gebroeders v.d. Kerkhof bij 040, nu bij de wedstrijd van ons tweede hadden we er 2 op de tribune zitten en wel Marcel de Vetten (de vader van) en Koos Rodenrijs (de opa van) en mannen ik kan jullie vertellen wees blij dat ik het verslag over deze wedstrijd schrijf en niet een van deze oud matadoren.

MVV27 2 - Groeneweg 2

We begonnen zeer voortvarend aan deze pot met in het achterhoofd dat we nog wel wat goed te maken hadden, want uit was het na een slechte pot van ons een 3 – 1 verlies. Al snel kregen we de kans om afstand te nemen van onze tegenstander die zich massaal terugtrok en hoopte op een snelle uitval. Jammer was dat Jan zijn kunststukje van vorige week niet kon herhalen al scheelde het niet veel maar Stijn (na lange tijd weer aanwezig) die had zeker moeten scoren, alleenstaand voor de keeper was zijn schot veel te slap en kon de keeper de bal makkelijk tegenhouden. Na deze 200% kans werd het een beetje een middenveld-gevecht met MVV als bovenliggende partij. We kregen nog een paar kleine kansjes maar onze tegenstander scoorde, al was dat gelukkig voor ons, wel in buitenspel positie en zo gingen we rusten en naar de thee met een 0 – 0 stand.

De tweede helft was 3 minuten oud toen Max op snelheid (jaja) alleen door kon gaan maar of die nu een zetje kreeg of zelf om viel, geen idee, maar de bal ging jammer genoeg niet tegen de touwen. Ook Alec kreeg na een assist van Dennis nog een kleine mogelijkheid maar ook dat lukte niet. Vanaf minuut 70 liepen we als team wel heel ver achteruit wat onze tegenstander de mogelijkheid gaf om meer aanvallend te gaan spelen, wat 10 minuten voor tijd resulteerde in ook een 200% kans, maar gelukkig voor ons schoot de speler van Groeneweg snoeihard naast, en zo eindigde deze pot in een dubbelblanke score met toch wel de gedachte, hier had veel meer ingezeten gezien de kansen die we kregen ten opzichte van onze tegenstander.

Opstelling: Lars van Gastel, Bram Scheffers, Ronald Arkesteijn, Jimmy vd Hoeven, Bink van Zomeren, Julian Tinbergen (Job Taal), Jan de Baat, Alec de Koning, Dennis Terlouw, Stijn van Wijk (Michael van Vliet), Max de Vetten (Niels Scheffers).