Manuela de Vos van MVV ’27 heeft jou nodig! Stel je voor: je draait enkele keren per seizoen mee in de keuken van onze bruisende voetbalvereniging. Dit is niet zomaar een oproep; het is een kans om midden in de actie te staan, waar gezelligheid de basis vormt van alles wat we doen.

Waarom zou jíj mee moeten doen? Laten we eens kijken:

  • Gezelligheid: Er hangt altijd een levendige sfeer in de keuken van MVV ’27. Het is de plaats waar lachen, delen en ondersteunen centraal staan.
  • Nieuwe sociale contacten: Nieuwe vriendschappen liggen voor het grijpen! Onze keuken is de perfecte plek om met anderen in contact te komen, allemaal verenigd door hun liefde voor de club.
  • Wezenlijke bijdrage: Jouw inzet in de keuken maakt directe impact. Help van MVV ’27 niet alleen een voetbalclub, maar een thuishaven te maken.
  • Een Kroketje op zijn tijd: Toegegeven, wie zegt er nou nee tegen het af en toe wegklappen van een overheerlijke snack?
  • Altijd open: Door jouw inzet kunnen we garanderen dat de keuken open blijft voor alle leden en bezoekers, elke keer weer.

Misschien denk je: “Maar ik heb hier geen ervaring mee,” of “Ik ben al zo druk…” Maak je geen zorgen, we vragen maar een paar keer per seizoen jouw tijd en inzet. Daarnaast word je door begeleid en opgeleid door een ervaren keukenmedewerker. Bovendien, wat is nu leuker dan samen met je vriend of vriendin, broer of zus in de keuken staan? Een koppel aanmelding is niet alleen mogelijk, maar ook super gezellig!

Een woordje van voorzitter John Emmerig

Als voorzitter van MVV ’27, wil ik, John Emmerig, benadrukken hoe belangrijk vrijwilligers voor onze vereniging zijn. Wij werken het liefst zo veel mogelijk met vrijwilligers, want dat is wat een club als de onze zo bijzonder maakt. Helaas, als er zich niet genoeg vrijwilligers aandienen, zouden we genoodzaakt zijn om te kijken naar betaalde krachten. Dit heeft directe gevolgen voor de contributie. Daarom doen we een beroep op jouw clubhart: meld je aan en maak samen met ons het verschil.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Jij kunt het verschil maken. Jij kunt bijdragen aan de warmte en gezelligheid van onze club. Kom deel uitmaken van onze keukencrew. Chapeau voor iedereen die zich al heeft aangemeld, en we kunnen niet wachten om jou ook te verwelkomen.

Voor aanmeldingen of meer informatie neem direct contact op met Manuela de Vos door te mailen naar horeca@mvv27.nl. Jouw keukenschort hangt al klaar!