Er zijn van die wedstrijden waar je achteraf van zegt er had misschien meer in gezeten, nu in deze wedstrijd was dat niet het geval. Zeker niet in de eerste helft, want we werden vanaf minuut 1 teruggedrongen door mooi en zeer snel uitgevoerd spel, en eerlijk is eerlijk ook al ben ik 200 % voor ons tweede ik kan daar ook als voetballiefhebber van genieten. Het duurde dan ook maar precies 13 minuten toen we de 1 – 0 tegen kregen, en die liep over vele schijven zonder dat we er ook maar een been tussen wisten te krijgen.

De rest van de eerste helft was het vooral tegenhouden en dat deden we best wel goed want buiten een kopkans, die Jari vakkundig pakte kregen onze heel snelle en behendige tegenstanders geen uitgespeelde kansen. Wij zelf kregen in minuut 40 onze eerste heel kleine kans en dat zegt genoeg over het kracht verschil maar met 1 – 0 gaan rusten geeft altijd kansen voor het 2e bedrijf.

Nu die kans werd na precies 4 minuten al om zeep geholpen door de scheids, die het nodig vond om Jari rood te geven. Je kan er over redetwisten of dit rood was, of dat het geel had moeten zijn, daar zullen de meningen altijd verdeeld over blijven. Maar in mijn ogen, en ook die van onze tegenstander was het wel heel zwaar gestraft. Normaal hebben we ook altijd een reservekeeper bij ons en je zal het altijd zien, deze keer voor het eerst in het hele seizoen niet! Dus moest Jimmy de keeperstrui en handschoenen aantrekken wat die buiten een  “noppertje” best wel goed deed, maar door dat “noppertje” was het 2 – 0 geworden en dan met 10 man, tegen dit goede elftal dan weet je, het wordt verdomd moeilijk. Vanaf de aftrap probeerde Jan weer zijn schot op doel vanaf eigen helft en de keeper zag tot zijn opluchting de bal op de lat terecht komen dus best wel pech voor ons.

We bleven met veel inzet strijden en we deden dat met verve, natuurlijk waren we minder maar door te knokken met z’n allen kwamen we toch nog op 2 – 1 door een doelpunt van Loyd, die knap de keeper verschalkte. 2 minuten later werd het 3 – 1 en ook nu was de aanval een lust voor het oog zo enorm goed uitgevoerd over wederom vele schijven. Voor de rest gebeurde er niet zoveel meer en was de nederlaag volkomen verdiend .Maar toch is het wel zo dat ik vandaag weer een team heb gezien dat ten opzichte van vorige week weer liet zien dat we echt wel beter kunnen. Blijft enorm jammer dat de scheids de wedstrijd naar de kl…. hielp na 4 minuten in de tweede helft.

We zijn 2 weken vrij en daarna wordt het toch zaak om weer wat punten te gaan pakken, dus mannen jullie weten wat er te doen staat.

Opstelling: Jari Boon, Ronald Arkesteijn, Bram Scheffers, Jimmy vd Hoeven, Jan de Baat, Julian Tinbergen (Jay Degens), Luuk Vreugdenhil, Joey van Hemert (Ricardo Straver), Cor Verboon (Tim van Rijthoven), Bink van Someren (Job Taal), Loyd Rijnsburger (Max de Vetten).