MVV ’27 is in grote mate afhankelijk van de inzet van haar vrijwilligers en daar zijn wij als vereniging heel erg dankbaar voor. Op zaterdag 6 januari trappen wij daarom het nieuwe jaar af met de inmiddels traditionele MVV ’27 Vrijwilligerslunch. Het bestuur wil met deze gezellige en smaakvolle lunch álle vrijwilligers bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar en graag met elkaar een toost uitbrengen op het nieuwe jaar!

De inloop is vanaf 12:30 uur, waarna we om 13:00 uur aan tafel gaan. Plaats van handeling is vanzelfsprekend onze kantine. De inwendige mens wordt uitstekend verzorgd en kijkend naar voorgaande jaren belooft het weer een gezellige aangelegenheid te worden.

Het bestuur nodigt heel graag alle vrijwilligers van M.V.V. ’27 uit. In welke vorm je actief bent of dat je een kleine of grote taak hebt vervuld, voel je vooral heel erg welkom! Alle vrijwilligers zijn welkom. Ook diegene die nu niet meer actief zijn, maar dit wel afgelopen jaar zijn geweest. Kom zaterdag 6 januari naar de lunch en vertel het door. Aanmelden is niet nodig. Tot dan!