Het jaar 2023 is alweer bijna voorbij en wordt er in deze periode veelal teruggekeken op het afgelopen jaar. Met het terugkijken binnen MVV27 denk je in eerste instantie aan de mensen van je club. Met groot verdriet hebben we ook dit jaar weer te maken gehad met (veel te vroeg) overleden mensen. Laten we voor hen en achtergebleven geliefden een kaarslicht in deze dagen ontsteken zodat wij allen in gedachte bij ze zijn en niet vergeten zijn. Fijne warme gedachtes komen gelukkig ook naar boven met geboortes, huwelijken en bij het krijgen van een woning.

Binnen het actieve voetbal hebben we nu te maken met de winsterstop en er vinden nu en komende periode veel organisatorische evaluatiegesprekken plaats. Wat ging er goed in 2023 en waar liggen voor 2024 kansen? Dit alles met als doel een toekomst bestendige voetbalvereniging te zijn en te blijven.

Op sportief gebied doet MVV27 het meer dan gemiddeld goed. Bij de senioren blijkt dat de veteranen 35+ niet alleen met woorden het spelletje als beste te weten, maar ook met de benen. Ze staan namelijk triomfantelijk bovenaan de ranglijst. En wat te denken aan het 9e en 10e elftal? Ook deze ploegen gaan als ‘Herbstmeister’ de winterstop in. Gaat het 3e voor de tatoeage-afspraak ? Zal het 8e wat nu op 3e plek staat stijgen en kampioen worden? Bij de jeugd ook goede vooruitzichten.  Zullen JO19-02, JO13-01 hun kopposities behouden en gaan alle jeugdspelers weer stappen technisch en tactisch voorwaarts maken? De dames en meisjes teams zijn bij MVV27 niet meer weg te denken. Met veel enthousiasme vanuit staf en speelsters wordt er sportief gestreden en staan de MO12-01 en MO11-01 bovenaan de huidige ranglijst. Tot slot ons zaalteam. Helaas zit hier de klad in en is er nog maar 1 heren team. Dit team doet het zeker niet onverdienstelijk en staat op de 4e plek van de ranglijst. Heb je (weer) zin voor zaalvoetbal meld je dan aan bij Leo van de Berg. De selectie MVV1 en MVV2 zullen hopelijk in het 2e gedeelte van de competitie veel strijd gaan leveren die de nodige punten zullen gaan opleveren. Het zou mooi zijn als aan het einde van het seizoen als het eerste boven in de ranglijst eindigt en het tweede rond de middenmoot.

Voor nu wensen wij iedereen fijne kerstdagen en gezond sportief 2024

Namens bestuur MVV ’27,

John Emmerig
Voorzitter