Komende zaterdag gaat MVV ’27 op bezoek bij DVO ’32 in Vlaardingen dat afgelopen zaterdag hun wedstrijd bij Vierpolders door de vele regenbuien letterlijk in het water zag vallen. Daar in het gelijknamige dorp werden die dag alle thuisduels afgelast.

De laatste keer dat DVO ’32 en MVV ’27 elkaar troffen was in het seizoen 2021-2022. In oktober werd het thuis 2-3 met twee treffers van Michael Berrevoets en zes maanden later in Vlaardingen werd het 2-2 (2x Rick Zwaard).

Dat was de 16e maal dat beide ploegen poulegenoten waren. De allereerste maal was dat in het seizoen 1934-1935 toen beide ploegen uitkwamen in de zogenaamde ZAC (Zaterdag Amateur Competitie), een wilde bond (niet aangesloten bij de KNVB) die tot mei 1940 vanuit Vlaardingen opereerde.

Toch weer terug naar het heden, de wedstrijd begint om 14.30 uur en wordt geleid door arbiter W. van der Geest.

Het adres waar U zich moet melden om er getuige van te zijn: Marathonweg 75, 3132 LA Vlaardingen.