Je hebt van die wedstrijden die je toch wel verdiend verliest maar waar je achteraf van zegt (er had meer in gezeten) nu dit was zo’n wedstrijd. Waar we vorig jaar 2 keer kansloos werden weggetikt was het deze keer beduidend anders, onze tegenstander was wat veldspel betreft de betere en ook wat kansen betreft waren ze ons zeker de eerste helft de baas maar we deden regelmatig aanvallend mee en de strijdlust was weer aanwezig. De eerlijkheid is wel dat Yari met een paar mooie reddingen ons op de been hield, zeker 3 a 4 keer was hij vooral de nummer 11 van Spirit de baas en daarom is het zo jammer dat zijn enige foutje van heel de wedstrijd (dus gewoon goed gekeept) een doelpunt op bracht voor onze tegenstander in minuut 33. 2 minuten later werd het al 0 – 2 en bij deze goal werden we zeg maar zoek getikt, wat we ook probeerden de aanval was gewoon perfect uitgevoerd m.a.w. gewoon een zeer mooie goal, en ja dan ga je rusten met een 0 – 2 achterstand en hoop je op een tweede helft die onze kant gaat uitvallen.

We kwamen zeg maar iet wat getergd uit de kleedkamer en we probeerden aanvallend iets te creëren maar al bij al was het te weinig om Spirit pijn te doen. En als het dan door balverlies van onze kant ineens 0 – 3 is dan weet je dat de wedstrijd gespeeld is. Maar in 4 minuten tijd was het ineens showtime, eerst was het Loyd die een vrije trap net over schoot en kort daarna raakte Cor met een mooie poging de lat en hetzelfde deed Samuel uit wederom een vrije trap.

Al deze kansen hadden iets meer verdiend maar het lukte net niet. In het verdere verloop van deze wedstrijd gebeurde er niet zoveel meer buiten aan beide kanten wat kleine kansjes.

We kunnen stellen dat we tegen een best wel goede tegenstander redelijk partij hebben gegeven al doet de uitslag anders vermoeden. Nu een weekje vrij en dan moeten we naar Binnenmaas en daar hebben ten opzichte van vorig jaar nog wat goed te maken.

Namens het elftal de staf en de supporters van 2 wensen wij de familie Mil heel veel sterkte toe.

Opstelling: Yari van Dijk, Jay Degens, Nick van Santen (Ricardo Straver) Jimmy vd Hoeven, Tim van Rijthoven, Julian Tinbergen (Cor Verboon), Wesley Lagrauw, Luuk Vreugdenhil, Loyd Rhijnsburger, Dennis Terlouw, Samuel de Haas (Niels Scheffers).