Deze week zijn wij opgeschrikt door het zeer trieste nieuws dat Loes van Mil is overleden. Loes was voor velen een bekende in ons prachtige dorp, maar natuurlijk ook een geweldige vrijwilliger van MVV ’27. We zullen haar verschrikkelijk missen. 

Loes van Mil heeft vele MVV’ers en bezoekers van de vereniging voorzien van een hapje en een drankje. Als barvrijwilliger is zij zeker 35 jaar actief geweest voor onze vereniging. Midden jaren ’90 heeft zij ook het beheer van de kantine een aantal jaar op zich genomen. Vanwege haar verdiensten als geweldige vrijwilliger van MVV ’27 ontving Loes tijdens de Familiedag van het seizoen 2013-2014 de Rien van Eijmeren Award.

Loes zagen we tegenwoordig minder vaak achter de bar staan, maar ze kwam nog steeds erg graag bij MVV ’27. Zo zijn de kinderen en kleinkinderen van Loes en Hans actief bij MVV ’27, dus ze kon genoeg leuke wedstrijdjes op het sportpark bekijken.

In de kantine staat zaterdag een foto van Loes en daarbij een condoleanceregister. Wij zullen Loes zo ongelooflijk missen. Hans, Miranda, Ronald, Stefan, Edwin, kleinkinderen, en alle familie en vrienden, we wensen jullie namens iedereen van MVV ’27 enorm veel sterkte toe.

Aanstaande zaterdag zullen alle thuiswedstrijden op het grote veld voorafgegaan worden met één minuut stilte.

Download hieronder de rouwkaart.