Op een zonnig sportpark kwamen rond 11.30 uur de meesten van MVV3 aan op de club. Bijna een ieder met wallen onder de ogen. De een omdat hij om 03.00 uur nog in de Bierelier zat, de ander omdat hij rond die tijd de fles aan het geven was. Al het andere wat besproken is over de nacht ervoor blijft binnen de kleedkamer. En dat is maar goed ook.
Een hoog druk zettend Rozenburg deed het naar behoren. Ware het niet dat MVV3 nooit opgeeft en als het dan even niet loopt wel de mouwen opstroopt. Als je dan zelfs ziet dat het kleine katje slidings maakt en kopduels wint, dan weet je dat het goed komt. Een zuivere penalty werd Freek niet gegeven, een paracetamol kreeg hij wel in de rust.
Ook Bart keepte goed en voetbalde sterk mee aan de bal zodat we de driehoekjes bleven zoeken en de vrije man daarmee zochten.
De tweede helft was er meer rust aan de bal en waren we zuiverder in onze aannames en passing. Wat een weelde dat we het laatste halfuur nog de getergde grote kat in konden brengen. De katjes voelden elkaar goed aan vandaag. Son stuurde met een steekpass tussen de linies Rick weg, die behield het overzicht en zo kon Boyan in minuut 60 beheerst binnen schieten. Een sterk staaltje koelbloedigheid van het kleine katje. Een kwartier later slalomde de grote kat zich door de verdediging en zette de 2-0 op het scorebord. Dat dit de genadeklap bleek voor Rozenburg was al snel duidelijk. De onschuldige Gijs bleek de gebeten hond te zijn en werd meerdere malen ‘gezocht’ door rood aangelopen Rozenburgers. De rode kaart in minuut 85 voor de nummer 15 van Rozenburg was dan ook geen verassing.
Een laatste aanval met veel MVVers in de ‘box’ eindigde bij Boyan, die met wat fortuin de bal in de verre hoek plaatste. Of je er naderhand nog wat van gezegd hebt dat Rick de bal het laatste zetje gaf, dat weet ik niet. Weer een doelpunt voor Rick er bij dus. We hopen dat Quint tussen het verhuizen en de weekendjes weg de tijd heeft om de statistieken bij te werken.
Blijft over te vermelden dat Rick, Leon en Gijs te laat waren en hier geen kannen voor neergezet hebben (?). We feliciteren ook Jens en Isabelle via deze weg met hun burgerlijk huwelijk. We kunnen daarnaast niet wachten om de kleine de Graaf te ontmoeten!