Afgelopen zomer zijn onze huisredacteuren weer in de pen gekropen om aan het begin van deze voetbaljaargang weer een mooie seizoensgids te kunnen presenteren. Voorafgaand aan de wedstrijd van MVV ’27 1 tegen Kethel Spaland nam hoofdtrainer Hakan Copur het eerste exemplaar in ontvangst uit handen van Rob van Woerden van de communicatiecommissie van onze vereniging.

In de 40 pagina’s dikke presentatiegids vind je traditiegetrouw weer de elftalfoto en het complete competitieprogramma van MVV ’27 1. Daarnaast lees je in de interviews met Hakan Copur en aanvoerder Michael Berrevoets wat zij van de komende voetbaljaargang verwachten. Natuurlijk is er natuurlijk ook aandacht voor de lagere senioren, de damesafdeling en de jeugd van onze vereniging. Zo kom je er bijvoorbeeld ook achter welke moeder en dochter wekelijks zij aan zij strijden in het shirt van MVV ’27, lees je hoe de voetbalzaterdagen van ‘Kelderklasser’ Patrick Krijger er uit zien en is er uitgebreid aandacht voor het 50-jarig bestaan van het jeugdkamp van MVV ’27.

Binnen veertien dagen kan ieder Maaslands huishouden een exemplaar op deurmat verwachten. Voor degenen die daar niet op kunnen wachten, zijn de seizoensgidsen te lezen in de kantine. MVV ’27 is erg blij met dit prachtige naslagwerk en wil dan ook graag alle redacteuren bedanken voor hun bijdrage aan deze gids.