Vanaf vandaag staan de nieuwe ledenmutatieformulieren online op de website van MVV ’27. Met dit formulier kun je jezelf aan- en afmelden als lid van MVV ’27. Ook kun je je lidmaatschap of je gegevens wijzigen via één van de formulieren. De afgelopen maanden heeft MVV ’27 veel problemen gehad met de software van de formulieren, waardoor deze vaak niet online te vinden waren of niet werkten. Met de vervanging door de nieuwe formulieren hopen we dat deze problemen verholpen zijn en leden geen problemen meer ondervinden als zij een wijziging door willen geven.

De nieuwe formulieren zijn te vinden onder het menu ‘Lidmaatschap’ op deze website. Wil je lid worden van MVV ’27? Dat is heel simpel: vul het online formulier in en je kunt je spoedig MVV’er noemen. Ook het afmelden als lid doe je via het ledenmutatieformulier. Dit dient wel te gebeuren voor 31 mei van het kalenderjaar. Afmeldingen na deze datum worden wel in behandeling genomen, maar MVV ’27 is dan wel genoodzaakt € 35,00 in rekeningen te brengen voor het daaropvolgende seizoen. Dit zijn de kosten die de KNVB per lid factureert aan MVV ’27 ter dekking van verzekering etc.

Uiteraard gaat MVV ’27 uiterst discreet om met de informatie die nieuwe leden ons toesturen via het ledenmutatieformulier.