Beste MVV-ers,
Nu voor de meeste teams het seizoen er op zit en we de laatste Super Saturday van het jaar hebben gehad kan er toegeleefd worden naar de MVV ’27 Familiedag. De familiedag vindt dit jaar plaats op zaterdag 17 juni 2023. De Evenementencommissie is druk bezig met de voorbereiding en het belooft weer een geweldige dag te worden.
Het jeugdprogramma bestaat deze keer uit een groots voetbalspektakel met onder andere een stormbaan, levend tafelvoetbal, bumpervoetbal en een pannakooi. Kom dus allemaal naar sportpark de Commandeur op zaterdag 17 juni en neem je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en/of zusjes mee. Op de MVV ’27 Familiedag is iedereen welkom.
Ook het traditionele MVV ’27 Sixties-toernooi, waarin deelnemende teams strijden om de felbegeerde beker, zal plaatsvinden op de familiedag. Deze keer wordt het Sixtiestoernooi gesponsord door de De Pynas Maasland. De Pynas stelt waardebonnen beschikbaar voor de winnaars. Inschrijven voor het Sixtiestoernooi kan via https://forms.gle/GncVnkpXJfJGmEbr5. Let op: Inschrijven kan tot woensdag 14 juni, maar wees er snel bij, want bij 32 teams worden de inschrijvingen gesloten! Het sixtiestoernooi is 18+.
Gedurende dag kun je genieten van lekker eten en drinken op het MVV ’27 terrein. ‘s Ochtends worden poffertjes verkocht zolang de voorraad strekt, de keuken en bar is geopend en aan het einde van de middag wordt de BBQ aangestoken en kun je voor een klein bedrag hamburgers en saté eten.
Op de familiedag is het ook mogelijk om je auto of bus(je) te laten wassen. De mannen en dames van het MVV ’27 Jeugdkamp staan voor je klaar en zorgen ervoor dat jouw voertuig weer spik en span het parkeerterrein van MVV ’27 na de familiedag kan verlaten. De opbrengst van de carwash komt ten goede van het MVV ’27 jeugdkamp dat elk jaar in de zomervakantie georganiseerd wordt. De carwash wordt mede mogelijk gemaakt door Maasland Schoonmaakdiensten BV.
Na het sixtiestoernooi sluiten we de familiedag feestelijk met elkaar af onder muzikale begeleiding van DJ Erik van Leeuwen. DJ Erik is een vriend van MVV ’27 en heeft in het verleden van menig MVV ’27 feest een succes gemaakt. Het belooft dus een topdag te worden.
We zien jullie graag op zaterdag 17 juni!