Elvani Verzekeringen heeft haar aflopende sponsorcontract met MVV ’27 met drie jaar verlengd. Yennick Berrevoets zette namens het verzekeringsbedrijf zijn handtekening onder het nieuwe contract dat Elvani tot en met 2026 als Bronzen Sponsor verbindt aan de Maaslandse voetbalvereniging.

Het in Monster gevestigde Elvani Verzekeringen werd opgericht in 1964 en heeft dus de nodige ervaring opgebouwd op het gebied van verzekeringsadvies. Een eerlijk en compleet advies vraagt om aandacht, inzicht en ervaring. De adviseurs van Elvani hebben er plezier in de beste oplossing te zoeken, tegen een betaalbare premie. Adviseren is een persoonlijke zaak en daarom is het voor Elvani belangrijk haar klanten in de regio Westland, Maasland en Maasluis goed te leren kennen.

Als voormalig lid van de sponsorcommissie van MVV ’27 kent Yennick als geen ander het belang van sponsoren voor onze verenging. “Wij zijn al jaren sponsor van MVV’27 en we dragen de vereniging een warm hart toe. Daarom is het mooi om MVV ’27 op deze manier te ondersteunen en zo ook betrekken te blijven bij de club. Daarnaast zijn de uitjes met de andere sponsoren heel gezellig en zorgt MVV’27 ervoor dat het sponsorgeld nuttig besteed wordt met bijvoorbeeld de verbouwing van de kleedkamers en het opknappen van de kantine en het terras.”, aldus Yennick, die in het verleden voor ons eerste elftal uitkwam en nu lid is van het succesvolle derde elftal van MVV ’27.

MVV ’27 is blij dat Yennick en Elvani MVV ’27 ook de komende jaren trouw blijven als sponsor en hopen dat beide partijen de komende jaren met veel plezier met elkaar zullen blijven samenwerken.