Met behoorlijk veel supporters van MVV op de tribune begonnen we voortvarend, want na 7 minuten was het al raak, na een mooie dieptepas van Jan was het Samuel die 2 a 3 spelers uitkapte en beheerst de bal onhoudbaar voor de keeper in de goal schoot. Een lekker begin en dan zou je zeggen doordrukken maar dat pakte wat anders uit, we lieten onze tegenstander weer te veel voetballen en het leek wel of de druk er bij iedereen behoorlijk op stond. Jari tikte de bal knap over de lat m.a.w. ook onze tegenstander kreeg kansen, en in minuut 34 stond het ineens 1 – 1, volgens pietje precies (de scheids dus) was het een terugspeel bal (??????) en vanaf 2 meter mocht NEPTUNIS de bal nemen, met z’n allen in de goal maar dat mocht niet baten want de bal verdween snoeihard in het dak van de goal. Nog geen 5 minuten later werd het volgens iedereen 1 – 2 dus ook de scheids, maar daar dacht de intens aardige grensrechter van onze tegenstander anders over en ja hoor onze Pietje ging met hem mee en annuleerde het doelpunt en zo gingen we toch teleurgesteld de rust in met een gelijke stand waar we niets aan hadden.

Ik weet niet wat Marco (trainer) in de rust heeft gezegd maar we kwamen getergd de kleedkamer uit en binnen 3 minuten lag de 1 – 2 in het netje. Via vele schoten op het doel was het uiteindelijk Bram die het laatste zetje gaf, bye the way, onze intens aardige grensrechter stond nu natuurlijk weer te vlaggen maar nu ging de scheids niet hem mee. Lieten we voor de rust de teugels vieren dat was nu niet het geval maar zelfs 200% kansen gingen er niet in, het was niet zo dat de keeper van onze tegenstander zo goed was maar alles wat we probeerden kwam tegen hem aan vaak zonder dat die het wist. NEPTUNIS probeerde het nog wel met af en toe een gevaarlijke counter maar veel kansen kregen ze niet, en toen brak het moment suprême aan want in minuut 81 was het Jari die vanaf 81 meter (toevallig he) de 1 – 3 aantekende, een prachtig doelpunt en het is verdomd jammer dat dit niet gefilmd is, want het had een hit geweest op YouTube (Jari zijn moeder zat op de tribune en zat gezellig te kletsen en na afloop gaf ze toe het hele gebeuren niet te hebben gezien ja ja ik zeg niets) onze tegenstander kwam nog terug op 2 – 3 door een intikkertje en met nog een minuut of 7 te gaan denk je toch het zal toch niet, maar 2 minuten in blessure tijd was het Niels die de 2 – 4 op het score bord zette dus de nodige 3 punten waren binnen.

Met nog 1 wedstrijd te gaan is het intens spannend onderin 2 ploegen zijn al gedegradeerd maar er moet er nog 1 bij, bekijk de stand en je ziet dat meerder ploegen daar mee te maken hebben dus ook wij, de laatste wedstrijd is tegen ZWALUWEN die al gedegradeerd zijn maar dat zegt helemaal niets we zullen wederom 200% inzet moeten tonen om het te redden. Ik wens jullie veel succes want jullie reporter en trouwste supporter is op vakantie. Jan gaat me op de hoogte houden aanstaande zaterdag en ik hoop op jullie te proosten op een goede afloop.

Opstelling: Jari Boon, Michael v Vliet (Jeroen Arkesteijn), Jimmy vd Hoeven, Bram Scheffers, Dennis Terlouw (Stijn van Wijk), Jan de Baat (Stef van Velden), Corné Voogd, Thom de Koning (Niels Scheffers), Jesper Baak (Tim van Rijthoven), Julian Tinbergen, Samuel de Haas.