Schildersbedrijf Adwin van der Burgh zal ook de komende jaren sponsor blijven van MVV ’27. Adwin ondertekende recent het contract dat hem met zijn bedrijf tot en met de zomer van 2027 als Bronzen vriend verbindt aan onze voetbalverenging. 

Adwin van der Burgh is afkomstig uit een echte schildersfamilie. Het schildersbedrijf van de familie Van der Burgh is namelijk al sinds 1858 een begrip in Maasland. Bij Adwin staan kwaliteit, flexibiliteit en meedenken met de klant hoog in het vaandel. Ook onderscheidt de schilder zich door het geven van persoonlijk advies in kleuren en materialen. Zowel voor binnen- als buitenschilderwerk als ook op het gebied van wandafwerking ben je bij de Maaslandse schilder aan het juiste adres.

Adwin van der Burgh is met zijn schildersbedrijf al jarenlang een trouwe sponsor van MVV ’27. Door de jaren heen heeft hij het nodige schilderwerk verricht.  Zo was hij onder meer betrokken bij de renovatie van de kantine en het schilderwerk in de nieuwe kleedkamers een aantal jaar geleden. eind vorig jaar verzorgde Adwin met zijn bedrijf ook het schilderwerk in de bestuurskamer van MVV ’27.

Als oud-selectiespeler draagt Adwin onze vereniging nog steeds een warm hart toe. Hij is dan ook blij dat hij de laatste jaren een steentje bij heeft kunnen dragen aan het opknappen van het clubgebouw en de kleedkamers.  MVV ’27 is op haar beurt natuurlijk ook erg blij en dankbaar voor zijn bijdrage aan onze vereniging de laatste jaren en hoopt ook in de komende jaren prettig samen te blijven werken met Adwin en zijn bedrijf.