Hoewel we in de uit wedstrijd knap 1 pakten tegen de koploper waren de verwachtingen voor deze thuiswedstrijd niet bijster hoog, onze tegenstander staat fier op kop met 6 punten voorsprong op de nummer 2, we speelden op veld 3 vanwege het jubileum van Nico Gordijn die zijn 1000e wedstrijd floot voorwaar een prachtige prestatie (gefeliciteerd namens heel het 2e Nico).

We begonnen de wedstrijd voortvarend want in minuut 4 kreeg Thom een dot van een kans maar zijn schot was te slap om de keeper pijn te doen, daarna nam RVVH toch wel het heft in handen maar door keihard te werken wisten we het hen toch erg moeilijk te maken, maar de druk werd steeds groter en ja dan is het erg jammer dat de 0 – 1 valt door een van richting veranderd schot en daardoor was Jari kansloos en dat alles gebeurde in minuut 32 m.a.w. we houden het meer als een half uur vol en in de laatste 13 minuten vallen er 3 goals waarvan de tweede kwam door slecht verdedigen en dat liet Jari terecht wel even horen, nummer 3 viel 1 minuut voor de thee, Bram dacht even terug te spelen maar zijn terugspeel bal was veel te zacht en de spits reageerde daar alert maar ook Jari het was alleen voor ons jammer dat de trap met de bal tegen de bips van de spits aan kwam en zo in de goal terecht kwam, uitermate verdiend maar dit soort goals vallen nu eenmaal als je bovenin mee draait en nooit als je het moeilijk hebt en onderin mee draait dus gingen we rusten met een 0 – 3 stand.

De tweede helft was gelijk aan de eerste RVVH combineren en aanvallen en wij verdedigen en tegenhouden, alleen in de tweede helft telde ik zeker 5 knappe reddingen van onze doelman en het was fijn om te zien dat we voor elke meter aan het knokken waren, in minuut 65 bij een van de spaarzame aanvallen van onze kant was het Niels die Thom knap weg stuurde en met een verdediger in zijn nek wist die mooi en onhoudbaar te scoren (eerlijk is eerlijk Thom deze was een stuk moeilijker dan in minuut 4) dus 1 – 3 ontzettend leuk maar je kreeg echt niet de gedachte we gaan nu voor meer want daar was deze tegenstander te sterk voor, na een diepe bal werd het 5 minuten voor tijd nog 1 – 4 en dat was een goed afspiegeling van deze wedstrijd die geleid werd door een zeer goede scheids al werd het hem ook niet moeilijk gemaakt door beide ploegen die uiterst sportief met elkaar omgingen.

Een van de ploegen die onder ons staan haalde 3 punten op en met nog 3 wedstrijden te gaan staan we 4 punten voor op OUDEWATER en ZWALUWEN en op nummer laatst 8 punten waarvan we nummer laatst en een na laatst nog treffen dus mannen we hebben het in eigen handen, eerst nog uit tegen SMITSHOEK en misschien kunnen we daar nog wat binnen halen al zal het verrekte moeilijk zijn, we gaan het zien tot over 2 weken.

Opstelling: Jari Boon, Bram Scheffers (Corné Voogd), Jimmy v d Hoeven, Tim van Rijthoven, Dennis Terlouw, Alec de Koning (Niels Scheffers), Jan de Baat (Stef van Velden), Stijn van Wijk, Thom de Koning (Jeroen Arkestein), Max de Vetten, Joey van Hemert (Jay Degens).