Aanstaande zaterdag 29 april staat natuurlijk in het teken van een prachtige kraker tussen MVV ’27 en VV Naaldwijk. Maar naast deze wedstrijd staat er nog iets prachtigs te gebeuren. We vieren namelijk dat Nico Gordijn zijn 1000ste wedstrijd voor de club heeft gefloten. Een prachtige mijlpaal voor Nico Gordijn, en als vereniging zijn we natuurlijk erg trots op zo’n fantastische vrijwilliger!

Een aantal weken terug floot Nico zijn 1000ste wedstrijd en toen werd hij al even in het zonnetje gezet. Maar om dit echt te vieren organiseert MVV ’27 een speciale wedstrijd voor hem tussen twee seniorenteams. Deze wedstrijd vindt natuurlijk plaats op het hoofdveld voorafgaand aan de kraker tegen VV Naaldwijk: aftrap 11:30 uur. De lagere seniorenteams betekenen veel voor Nico en daarom spelen zij deze wedstrijd tegen elkaar, uiteraard onder leiding van Nico zelf. Enkele spelers doen mee die Nico zelf getraind heeft toen zij in de B3 van MVV ’27 voetbalde en er zijn spelers die onder leiding van Nico hun scheidsrechtersdiploma behaald hebben. 

Dit laat al zien dat Nico niet alleen scheidsrechter is, maar daarnaast nog zoveel meer voor de club betekent. Nico verdient het alleen daarom al om in het zonnetje gezet te worden. Dat gaan we dus doen zaterdag. Kom allemaal kijken naar ‘De 1000ste van Nico’! En geniet daarna lekker van een mooie pot voetbal tussen MVV ’27 en VV Naaldwijk. 

We wensen Nico heel veel plezier en zien jullie graag zaterdag op de club!