Twee weken geleden was de wedstrijd Barendrecht 2 – Mvv 2 en die werd knap gewonnen met 2 – 4, doelpunten Max 2 keer en Samuel en Bram ieder 1 keer. Ik was er niet bij en na deze wedstrijd kan ik stellen dat jullie meer winnen als ik er niet bij ben m.a.w. ik zal voortaan maar thuis blijven.

De eerste helft ging gelijk op en het voetbal speelde zich af op het middenveld en buiten de 200 % kans van Stijn in de 4e minuut was er van beide elftallen aanvallend weinig te zien. Nu dat werd in de tweede helft anders alleen was het niet Mvv 2 die de lakens uit deelde maar wel Ariston. Je vraagt je dan af wat zat er in de thee want het verschil eerste helft en de tweede helft was enorm groot. Eerst kregen we de 0 – 1 om onze oren en dat was om eerlijk te zijn een schitterende goal van een metertje of 20 verdween die onhoudbaar in de rechterbovenhoek, dat kan altijd gebeuren maar het was schrijnend hoe de 0 – 2 tot stand kwam. Er werd dramatisch verdedigd en het was logisch dat Jari even heel boos werd. Het werd in blessuretijd ook nog 0 – 3 en gezien de tweede helft was het volkomen verdiend. De andere uitslagen van de ploegen die onder ons staan waren voor ons gunstig maar we zijn op de ranglijst wel 2 plaatsen gezakt met nog 5 wedstrijden te gaan hoop ik wel dat we de boel weer oppakken want in deze wedstrijd was het niet best mannen. En daarom kan ik met een gerust hart zeggen de scheids was de beste die op het veld liep.

Kwam het door de vele blessure gevallen of ergens anders door maar wat op viel was dat ons eerste elftal met 3 verse aanvallende reserves begon en wij begonnen met maar 1 echte aanvaller en dat was voor de supporters van ons tweede elftal een onbegrijpelijk iets.

Opstelling: Jari Boon, Bram Scheffers, Ronald Arkestein (Jay Degens), Michael van Vliet ( eroen Arkestein), Tim van Rijthoven (Corné Voogd), Jan de Baat (Niels Scheffers), Alec de Koning, Thom de Koning, Jim vd Hoeven, Stijn van Wijk, Max de Vetten.