Café De Pynas heeft zich als sponsor verbonden aan MVV ’27. De jonge ondernemers Charlotte van Eijmeren en Ricardo Straver zullen zich namens de Maaslandse horeceagelegenheid de komende jaren Bronzen Vriend van onze vereniging mogen noemen.  
Nadat de Pynas een tijdje zonder uitbater had gezeten, bliezen Charlotte en Ricardo het bekende Maaslandse café vorig jaar nieuw leven in. Na een opknapbeurt openden het oudste café van Maasland afgelopen november haar deuren weer. Vele Maaslanders en MVV-leden weten sindsdien de weg naar de Pynas weer te vinden voor een gezellige borrel of een lekker hapje eten.
Als echte Maaslandse ondernemers vinden Charlotte (jarenlang lid van MVV ’27) en Ricardo het leuk om ook de Maaslandse voetbalverenging te ondersteunen. MVV ’27 is hen hier natuurlijk erg dankbaar voor en wenst het jonge stel de komende jaren heel veel succes met het uitbaten van hun café.