MVV ’27 is blij dat het met Rainbow International een gouden sponsorcontract overeen is gekomen voor de komende drie en een half jaar. Commercieel directeur Lex Ophorst (foto rechts) zette in bijzijn van Bas Denkers (sponsorcommissie MVV ’27) en Frans van der Burg (medewerker Rainbow en trainer MVV ’27 VR-2) zijn handtekening onder het sponsorcontract.

Het in De Lier gevestigde bedrijf Rainbow International is onderdeel van Harvest House en is een toonaangevende leverancier van groenten en fruit voor onder andere retail, food supply en groothandelaren in heel Europa. De producten komen direct van de bron, hiervoor werkt Rainbow nauw samen met de aangesloten vruchtgroentetelers. Daarnaast heeft het de beste producenten van groenten en fruit geselecteerd om haar hoogwaardige assortiment compleet te maken. Met het sponsoren van MVV ’27 wil Rainbow haar maatschappelijke betrokkenheid tonen en benadrukken dat het belangrijk vindt om bij te dragen aan een gezonde levensstijl.

MVV ’27 is Rainbow dankbaar dat het de vereniging de komende drie en half jaar als Gouden Vriend wil ondersteunen en hoopt dat beide partijen de komende jaren mogen profiteren van een ‘vruchtbare’ samenwerking.