De feestdagen zijn in aantocht en dat betekent dat de eerste seizoenshelft er op zit. Trainingen liggen stil en de kantine is gesloten. Gelukkig zijn er nog activiteiten voor jong en oud tijdens de winterstop. Graag brengen we je hierbij op de hoogte:

Trainingen
Van maandag 19 december tot en met vrijdag 6 januari zullen geen trainingen plaatsvinden. De lichtinstallatie zal uitgeschakeld zijn en daarnaast is ook de kantine gesloten. Vanaf maandag 9 januari 2023 kunnen de trainingen weer worden hervat.

Oliebollenrace
Op zaterdag 7 januari staat de jaarlijkse oliebollenrace weer op het programma. Rond de feestdagen is het traditie dat de overtollige calorieën er weer worden afgelopen tijdens deze hardlooprace. Een leuk evenement om het jaar 2023 mee te starten voor jong en oud. Meer informatie en starttijden per leeftijdscategorie zullen op onze website worden gepubliceerd.

Zaalvoetbaltoernooi
Op maandag 2 en dinsdag 3 januari zal weer het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi voor de Maaslandse basisschoolkinderen plaatsvinden in Sporthal de Hofstede.

Vrijwilligers Winterbuffet MVV ‘27
Op vrijdag 6 januari nodigt MVV ’27 al haar vrijwilligers uit voor een gezellig en heerlijk Vrijwilligers Winterbuffet in de kantine. Zo starten we samen met onze vrijwilligers het nieuwe jaar! Meer info volgt op de website, maar zet deze datum alvast in de agenda.

Peen- en uientoernooi lagere senioren:
Ook het peen- en uientoernooi is langzaamaan een traditie aan het worden bij MVV ’27. Op zaterdag 14 januari strijden de lagere seniorenelftallen in een onderling toernooi om de peen- en uienbokaal. Na afloop is er voor iedereen een winterse maaltijd.