Restautant Bavette heeft zich voor de komende vier jaar als Gouden Vriend verbonden aan MVV ’27. Eigenaresse Maaike Sonneveld zette namens het Maaslandse restaurant haar handtekening onder het nieuwe sponsorcontract.

Het aan de rand van Maasland gevestigde restaurant is in alle opzichten uniek. Voor een ultieme vleesbeleving op een unieke locatie is Bavette de aangewezen plek. Genieten van echt heerlijk vlees afkomstig van de eigen boerderij. De Wagyu- en Hereford-runderen grazen op 70 hectare onbespoten weide achter het restaurant. Bij Bavette wordt duurzaam geboerd met oog voor flora en fauna. De meest geweldige gerechten worden hier geserveerd, van traditioneel tot en met een hedendaagse tint. Nieuwsgierig naar de gerechten die Bavette te bieden heeft? Bekijk de menukaart hier en reserveer direct via de website.

Veel sponsoren van MVV ’27 zijn inmiddels in ieder geval al bekend met de specialiteiten van Bavette. Het restaurant is namelijk al een aantal keer gastheer geweest tijdens de sponsoravonden van MVV ’27. Jaarlijks verzorgt Bavette de ontvangst en het eten en drinken, voordat de sponsoren een rondvaart maken met Warbout Rondvaarten.  Dit jaar vond ook de succesvolle sponsoravond t.b.v. de nieuwe speeltuin plaats bij Bavette. Samen met zusteronderneming ’t Sonnetje draagt Bavette MVV ’27 dan ook een warm hart toe.

MVV ’27 is heel blij met de diensten die Restaurant Bavette de afgelopen tijd al bewezen heeft en hoopt dat beide partijen ook de komende jaren de vruchten zullen plukken van de succesvolle samenwerking.