MVV ’27 heeft gisteren op het eigen complex, op een bitterkoude avond, de volgende ronde bereikt door Westlandia-za met een 5-2 nederlaag naar huis te sturen. Het was zo koud dat de reporter ook nauwelijks de behoefte voelde om zijn warme handen uit zijn zakken te halen en veel aantekeningen te maken. Dus de belangstellenden zullen het moeten doen met een minimale hoeveelheid informatie.

Het scoreverloop was als volgt: 1-0 Dennis Louter (30e minuut), 1-1 Dennis Verbeek (40e), 2-1 Cor Verboon (51e minuut), 3-1 Bouke Schippers (53e), 3-2 Yordi van Beek (83e), 4-2 Michael Berrevoets (85e) en 5-2 Wouter van Alphen (90e).

MVV 27 speelde in de volgende opstelling: Mark van Barneveldt, Julian Tinbergen (Wijnand van der Schee), Cas van der Hoeven, Jaco Buijnink, Bret Rhijnsburger (Cor Verboon), Thijs de Vast (Lourens van Rooijen), Timo van Eijck, Michael Berrevoets, Dennis Louter, Rick Zwaard (Wouter van Alphen) en Loyd Rhijnsburger (Bouke Schippers). De wissels kwamen direct na de rust binnen het veld.