Na vorige week bij de koploper een verdienstelijk gelijk spel werd weggehaald volgde vandaag Smitshoek 2 een elftal dat voor deze wedstrijd 6 punten boven ons stond. Nu daar was in de eerste helft weinig van te merken wat veldspel betreft waren ze wel de bovenliggende partij maar tot uitgespeelde kansen kwamen ze niet, maar dat kwamen wij ook niet. Buiten een mislukt schot van Luuk dat ver naast ging, waren er geen bijzonderheden te melden. Het was een strijd (nou ja strijd) die grotendeels op het middenveld plaats vond met 2 verdedigingen die de aanvallers de baas waren dus was het een logische 0 – 0 stand bij de rust.

De tweede helft was 10 minuten oud toen er verdedigend mis werd getast en het moet worden gezegd, de aanvaller van onze tegenstander maakte een zeer mooi doelpunt. Mark stond iets voor zijn doel en met een bekeken lobje verschalkte hij onze doelman dus 0 – 1 en ja dan ga je wat aanvallender spelen en de wil was er wel degelijk maar niets lukte met andere woorden we kwamen aanvallend duidelijk te kort en Smitshoek counterde ons naar een 0 – 2 achterstand wat best een domper was. Kort daarna kopte onze centrale verdediger Bram snoeihard in maar de keeper van S keerde de bal met een katachtige reflex dus het mocht ook niet. Ver in blessuretijd werd het nog 0 – 3 wat in zijn totaliteit best wel geflatteerd was. Al met al na de euforie van vorige week een mindere afsluiting van dit jaar want we gaan pas weer op 21 januari van start, en als we nu naar de stand kijken dan hebben we 7 ploegen boven ons en 6 onder ons, dus zijn we een middenmoter, maar 3 ploegen staan wel heel dicht bij dus wordt het zaak om meer punten te gaan sprokkelen.

Namens mij een gezegende kerst en voor iedereen een gezond en gelukkig 2023.

Nog een klein dingentje op de MVV-site staat in het verslag over het stoppen van trainer Marcel te lezen dat hij ons tweede naar de reserve eerste klas bracht maar ik heb Marcel heel hoog staan maar dat klopt dus niet want de trainer die dat voor elkaar bracht was MICHEL BREUR.

Opstelling: Mark van Barneveld, Jim vd Hoeven, Tim van Rijthoven (Dennis Terlouw), Cor Verboon (Jeroen Arkestein), Bram Scheffers, Alec de Koning, Thom de Koning (Max de Vetten), Jan de Baat (Jay Degens), Luuk van Strijen, Samuel de Haas, Jesper Baak.