Marcel van Wieren is dit seizoen bezig aan zijn derde en laatste seizoen als hoofdtrainer bij MVV ’27. Marcel heeft de Technische Commissie en het Bestuur van MVV ’27 in goed overleg laten weten dat hij na dit seizoen zijn mooie periode als trainer bij MVV ’27 afsluit. Voordat Marcel van Wieren hoofdtrainer werd van de club, had hij al een succesvol seizoen beleefd bij het 2e elftal en destijds promotie afgedwongen naar de reserve 1e klasse. Nog steeds acteert het 2e elftal van MVV ’27 op dat niveau.

Ieder jaar bezien de TC en Marcel in goed overleg of aan beide kanten nog voldoende uitdaging aanwezig is om de samenwerking voort te zetten. De enthousiaste en gedreven Marcel van Wieren zegt hierover: “Volgens mij komt het team in een andere levensfase na afronding van dit seizoen. Die levensfase vraagt en verdient ook een andere trainer en leiderschapsrol. Om die reden is het goed voor mij en het team om na dit seizoen niet meer verder met elkaar te gaan”. Marcel verwijst met deze quote indirect ook naar de potentie die aanwezig is in de selectie van MVV ’27. Tom Visser (Bestuurslid Technische Zaken): “Wij zien dat deze potentie volop aanwezig is in de huidige spelersgroep. Dat is ongelooflijk knap, nadat een grote groep spelers in coronatijd is gestopt met selectievoetbal. De afgelopen seizoenen is het elftal dus fors verjongd en is tegelijkertijd onder leiding van Marcel van Wieren een herkenbare speelwijze ontwikkeld. Wij danken Marcel natuurlijk voor zijn inzet als trainer én motivator in onze selectie. Hij heeft met een verfrissende aanpak gezorgd voor de doorontwikkeling van individuen en het team. Voordat Marcel na dit seizoen vertrekt, willen wij er met elkaar natuurlijk nog een succesvol seizoen van maken. De overwinning uit bij Naaldwijk belooft wat dat betreft veel goeds”. Marcel geeft hetzelfde aan en is enthousiast om zijn werk bij MVV ’27 succesvol af te ronden: “Wij gaan door met onze herkenbare speelstijl: veel combinatievoetbal met een gezonde portie fysieke kracht. Dat gaat met vallen en opstaan. Maar wij gaan er nog een mooi seizoen van maken!”.