Onlangs zetten Bud Holland en de sponsorcommissie van MVV’27 hun handtekeningen onder een sponsorcontract voor de komende 3 jaar. Bud Holland zal zich deze periode Gouden Vriend van onze vereniging noemen en daar is MVV ’27 natuurlijk erg blij mee.

Bud Holland is op de internationale markt een leidende importeur van exotisch fruit, exotische groenten en specialiteiten uit de hele wereld. Naast groenten en fruit biedt Bud Holland een uitgebreid assortiment aan van onder meer wilde en gecultiveerde paddenstoelen, zacht fruit, minigroenten, zeegroenten, verse kruiden en nicheproducten. Bud Holland staat middenin de maatschappij en zij vinden het dan ook belangrijk om hun steentje bij te dragen aan onze samenleving, of dat nou bij de voetbalvereniging om de hoek is, of bij een leverancier in Peru.
De gezichten van Bud Holland zijn overigens niet nieuw voor MVV ’27, want de afgelopen jaren steunde Single Estate Coffee Roasters (onderdeel van Bud Holland) MVV’27 al via een bronzen contract. Op naar de voortzetting van een mooie samenwerking!