Komende zaterdag gaat MVV ’27 op bezoek bij en in Naaldwijk, de ploeg die afgelopen zaterdag bij koploper SC Monster een knappe 0-0 bereikte. De ploeg van trainer Harry Akkermans staat momenteel gedeeld derde met weliswaar een aanzienlijke achterstand op het nog ongeslagen SC Monster. En MVV ’27 op haar beurt loopt nog eens vijf punten achter op Naaldwijk.

Eind augustus kwamen de beide ploegen elkaar tegen tijdens het De Club van Honsel Toernooi in Honselersdijk en in een doelpuntrijk duel scoorde Naaldwijk net één maal vaker (5-4).

Let op: het duel vangt aan om 13.30 uur; ’n uurtje eerder dan gebruikelijk en dat is vanwege de wedstrijd die het Nederlands Elftal om 16.00 uur speelt daarginds in Qatar. De leiding in Naaldwijk is in handen van scheidsrechter Martin Hooijer.

Voor diegene die het even vergeten zijn: het Sportpark De Hoge Bomen is te vinden aan het gelijknamige adres, nummer 1.