Vorige week werd er gespeeld uit bij de studenten uit Delft en wel Ariston 2 en daar werd knap gewonnen met 1 – 2 door doelpunten van Michael en Niels de tweede overwinning op rij en dat smaakt naar meer.

Nu dat is er net niet van gekomen al had een gelijkspel wel verdiend geweest maar dan alleen door het vertoonde spel in de tweede helft, we begonnen de eerste 10 minuten redelijk al waren er wel een paar spelers die waarschijnlijk last hadden van het Movember feest, na het onnodig weg geven van de 0 – 1 waren we de rest van de eerste helft totaal de weg kwijt niets lukte en het kwam over of we er geen zin in hadden zo apathisch kwamen we over, het enige positieve was het afstand schot van Sjors wat jammer genoeg op de paal terecht kwam, verder lieten we weinig zien en na een paar dotten van kansen van onze tegenstander die er niet in gingen was Mark kansloos op een afstand schot wat via de binnenkant paal binnen viel en zo stonden we 0 – 2 achter wat gewoon verdiend was en zo gingen we ook rusten.

De tweede helft was gezien het vertoonde spel al beter en de agressie om toch wat te laten zien was op een positieve manier weer aanwezig en dat resulteerde in een wel zeer mooie kopbal van Niels die achter de goede keeper viel en zo was er weer hoop op een beter resultaat en ja hoor nog geen 3 minuten later was het weer Niels die wederom koppend scoorde en zo waren we eigenlijk uit het niets ( eerste helft ) gelijk gekomen, daarna was het een tamelijk gelijk opgaande strijd met we moeten eerlijk zijn de betere kansen voor Hellevoet maar Mark redde een paar keer schitterend, maar 6 minuten voor tijd kregen we toch de deksel op onze neus en dat was zeg maar een frommel doelpunt ( maar die tellen ook ) een scrimmage vlak voor het doel kwam ongelukkig precies bij de aanvaller en zo rolde de bal de goal in, jammer zoals gezegd op basis van deel 2 hadden we zeker een gelijkspel verdiend maar het mocht niet zo zijn.

Volgende week naar de koploper en waarschijnlijk tegen Huib dus mannen a.u.b. gelijk vanaf het begin strijd en passie anders krijgen we het verdomd moeilijk, ik ben zelf wederom niet aanwezig wegens andere verplichtingen.

Opstelling: Mark van Barneveld, Jim vd Hoeven, Bram Scheffers (Thom de Koning), Michael van Vliet, Tim van Rijthoven, Alec de Koning, Sjors Vreugdenhil (Max de Vetten), Jan d Baat, Cor Verboon, Samuel de Haas, Adam van Buuren (Niels Scheffers).