Jeugdkamp bestaat 50 jaar! Jeugdkamp 2023 wordt daarom één groot feest. Schrijf je in om dit gouden jubileum met ons te vieren in Loon op Zand.

Al 50 jaren lang wordt het MVV’ 27 Jeugdkamp door een trouwe en vrijwillige groep begeleiders georganiseerd. Voetballende jongens én meisjes uit ons dorp genieten elk jaar van een onvergetelijke en fantastische week in Loon op Zand. Het MVV ’27 Jeugdkamp is een niet meer weg te denken evenement binnen de jeugdafdeling van MVV’ 27. Het kamp wordt georganiseerd voor de jeugdspelers van MVV ’27 in de leeftijd 8 t/m 14 jaar. Dus ben je geboren tussen 1 januari 2009 en 31 december 2015, dan mag je mee!

Het weekje Jeugdkamp zal (in groepsverband) doorlopen worden met de nodige sport- en spelactiviteiten. Aan de week wordt een thema verbonden wat als een rode draad door alle spelactiviteiten loopt. Aan het eind van de week wordt de groep die de meeste punten heeft gehaald gekroond tot “Groep van de Week”. Voor de weinigen die dit jaarlijkse evenement nog niet kennen, informeer gerust bij ervaren kampgangers of zoek even contact met de begeleiding. Verslagen en foto’s van de afgelopen kampjaren vindt u terug op de website, Facebook en Instagram van MVV ’27.

Meld je aan: https://forms.gle/1zaweKzDndo5s5BA6

Net als de afgelopen jaren, reizen we ook dit weer af naar Loon op Zand waar we verblijven in kampeerboerderij “Land van Kleef”. De boerderij wordt gerund door de gastvrije familie Kuipers en hier kunnen we goed terecht met onze grote groep. We beschikken er een week lang over een prachtig kamphuis en zijn verzekerd van een mooie grasmat, privé bos en een prachtige omgeving met diverse faciliteiten in de directe omgeving.

Zoals gebruikelijk is het weekje Jeugdkamp gepland in de tweede week van de schoolvakantie:

Zaterdag 15 t/m zaterdag 22 juli 2023

Inschrijven voor Jeugdkamp 2023 is mogelijk tot en met 31 maart 2023. 

Is er vooraf enige behoefte aan nadere informatie, schroom dan niet en neem contact op met Jeroen of Bram.

Een vriendelijke sportgroet namens de kampleiding,

Jeroen Arkesteijn (06-39191012)
Bram Scheffers (06-36075274)