De 29e editie van het schoolzaalvoetbaltoernooi voor alle Maaslandse schooljeugd op 2 en 3 januari 2023, maandag 2 januari (jongens en meisjes 3 t/m 6) en dinsdag 3 januari (jongens en meisjes 7 en 8).

Vanuit M.V.V’27 zullen wij dit evenement weer gaan organiseren. Wij zullen op de twee datums zorgen voor een leuke sportive dag waarbij sportiviteit centraal staat. Het samen sporten met elkaar is voor ons een belangrijk item in de samenleving. Hierdoor zijn kinderen in beweging en zullen ze zich op sociaal vlak ook verder ontwikkelen. Als MVV 27 zijnde nemen wij hierin graag onze verantwoordelijkheid. Wij hopen daarom nogmaals dat er zich zoveel mogelijk kinderen aanmelden, zodat dit ook de komende jaren weer een mooi evenement zal worden waar de kinderen naar uitkijken. Er wordt gekeken naar voetballers en niet voetballers. Op basis daarvan zal er een eerlijke indeling worden gemaakt.

Hierbij de info voor dit evenement:
Maandag 2 januari meisjes en jongens groep 3 t/m 6. In de ochtend groepen 3 en 4. In de middag groepen 5 en 6.
Dinsdagochtend 3 januari meisjes en jongens groep 7 en 8.

Inschrijven: via het online aanmeldformulier.

Je inschrijving dient uiterlijk op maandag 19 december binnen te zijn!

Meld jezelf een half uur voor het begin van de wedstrijden in de sporthal. Als je een aanmelding invult wordt er ook op je aanwezigheid gerekend, niet zomaar wegblijven dus!

Speelschema (onder voorbehoud)

Meisjes & jongens groep 3 en 4
Maandagochtend 2 januari. Aanwezig: 08:00u, Aanvang: 08:30u einde: +/-11:00u

Meisjes & jongens groep 5 en 6
Maandagmiddag 02 januari. Aanwezig: 11:30u Aanvang: 12.00u einde: +/- 17:00u

Meisjes en Jongens groep 7 en 8
Dinsdagochtend 3 januari. Aanwezig: 08:00u Aanvang: 08:30u einde: +/- 12:30u

Dit evenement zal georganiseerd worden conform de COVID-maatregelen gesteld vanuit de overheid op het moment dat het evenement plaatsvindt. Eventuele veranderingen hierin wordt via de website van MVV 27 gecommuniceerd.

We willen een ieder verzoeken thuis te blijven indien deze ziek is of ziekteverschijnselen heeft. In geval van ziek of ziekte verschijnselen, graag afmelden via het volgende mailadres: schoolzaalvoetbal@gmail.com.

Wij zien jullie graag op 2 en 3 januari 2023!