Deadline verkoop Speculaaspoppen zaterdag 29 oktober

Heb jij je speculaaspoppen al gekocht bij één van onze jeugdleden? Nog niet, dan heb je nog tot en met aanstaande zaterdag de tijd om dit te doen door je bestelling door te geven bij één van onze jeugdleden of het online bestelformulier in te vullen. Voor onze verkopers geldt dat zij uiterlijk aanstaande zaterdag hun ingevulde formulieren in moeten leveren bij hun leider of in de kantine van MVV ’27.

Veel van onze jeugdleden hebben zich de afgelopen week al ingezet om zo veel mogelijk poppen te verkopen. Hier is MVV ’27 natuurlijk superblij mee, want voor iedere verkochte pop gaat er namelijk een deel naar MVV ’27 en dat geld zal dan weer gebruikt worden om de faciliteiten voor onze jeugdspelers nog verder te verbeteren.

Vorig jaar lukte het onze leden om maar liefst 3.100 poppen te verkopen en we hopen natuurlijk dat we dit aantal dit jaar minimaal kunnen evenaren en misschien wel overtreffen. Natuurlijk worden de topverkopers ook weer beloond voor hun harde werken. Net als de afgelopen jaren worden alle verkopers die het lukt om twintig of meer poppen te verkopen, uitgenodigd om met MVV ’27 een nader te bepalen voetbalwedstrijd in de Eredivisie bij te wonen.

Omdat MVV ’27 de bestelling op tijd door moet geven aan de bakker van de poppen, is het van belang dat alle formulieren uiterlijk zaterdag 29 oktober worden ingeleverd. Op deze datum sluit ook de online verkoop. Op zaterdag 26 november kun je je verkochte poppen ophalen in de kantine en uitdelen aan je ouders, ooms, tantes, opa’s en oma’s, buren etc.

Voor nu wensen wij al onze topverkopers veel succes met de verkoop in de laatste dagen van de Speculaaspoppenactie!

Door |2022-10-24T20:54:43+00:00oktober 24, 2022|Het laatste nieuws|0 Reacties

Share This Story, Choose Your Platform!

Ga naar de bovenkant