Laat ik beginnen met een rectificatie en dat gaat over de assist van vorige week bij het doelpunt van Luuk. In mijn verslag stond dat Michael dat was maar ik werd op het matje geroepen door Sjors die mij duidelijk maakte dat niet Michael het was maar hij zelf, dus hierbij akte.

Oudewater ja een team wat 0 punten vergaarden in 3 wedstrijden dus dan ook onder ons stond op de ranglijst, en Oudewater wat gewoon een pokke eind rijden was en Oudewater waar het veld nou niet zo best was en het ook nog 2 keer 3 kwartier heerlijk regende en Oudewater waar na de wedstrijd door 2 spelers bij het verlaten van het veld werd gezegd “ dit was niet best “ en “dit was een lelijke overwinning “ en door Marco die op merkte “ drie punten en snel vergeten deze wedstrijd “ dus dat zegt eindelijk genoeg over deze pot voetbal. Was het dan alleen maar kommer en kwel? Nou nee dus.

Al was dat wel zo voor Roan want na 8 minuten was de wedstrijd voor hem al over door een fikse blessure. De eerste helft was wel redelijk vermakelijk, in het begin was het even aftasten maar al snel stond er 0 – 1 op het scorebord na een onbedoelde assist van Adam was het Sjors die ongehinderd de bal kon inschieten en 10 minuten later was het al 0 – 2 nu stonden Alec en Bauke garant voor mooi samenspel en zo kwam de bal bij Thom terecht die werkelijk wonderschoon en snoeihard afdrukte. Uit bovenstaande lijkt het net of onze tegenstander Oudewater niets liet zien maar dat was niet het geval, want 2 minuten later was het al weer 1 – 2 en dat kwam door onvoldoende ingrijpen van onze verdediging. De volgende 10 minuten hadden we het moeilijk want Oudewater rook zijn kans maar onze Scott stond zijn mannetje door 2 keer heel knap redding te brengen. Net voor het verstrijken van de eerste helft kwamen we toch weer met 2 doelpunten verschil op voorsprong. De bal ging over verschillende schijven en kwam terecht bij Adam die de bal op de paal schoot en weer was Sjors er al de kippen bij om af te ronden en zo gingen we de rust in met een 1 – 3 voorsprong.

De tweede helft daar kan ik kort over zijn want alles wat de spelers en Marco zeiden na afloop van de wedstrijd sloeg daarop met andere woorden het was niet best mannen er werd niet meer gevoetbald maar wel voor elke bal gevochten, dat dan weer wel en zoals ik al eerder Scott een pluim gaf die geef ik hem weer voor de tweede helft, want ten eerste door falen van de spitsen van onze tegenstander, was het hij die ons door de wedstrijd sleepte en dat is gewoon erg knap voor zo een jonge knul, nogmaals aan strijd en inzet lag het niet maar echt zo een tweede helft kan echt niet. Ik sluit af met een gezegde van een wijs man “ drie punten en snel vergeten deze wedstrijd “

Opstelling: Scott Noordhoek, Tim van Rijthoven, Jimmy vd Hoeven, Michael v anVliet, Julian Tinbergen, Jan de Baat, Alec de Koning, Sjors Vreugdenhil (Corne Voogd), Roan Dechering (Thom de Koning), (Luuk van Strijen), Bouke Schippers (Niels Scheffers), Adam van Buuren.