Speculaaspoppenactie MVV ’27 deze week weer van start

De kruidnoten liggen weer in de schappen en de Pakjesboot is weer bijna klaar voor vertrek uit Spanje. Dat betekent dat bij MVV ’27 traditiegetrouw de Speculaaspoppenactie weer op het punt van beginnen staat. 

Deze week zullen de verkoopformulieren onder onze jeugdleden worden verspreid en hopen wij dat zij weer zo veel mogelijk speculaaspoppen willen verkopen voor de club. Voor iedere verkochte pop gaat er namelijk een deel naar MVV ’27 en dat geld zal dan weer gebruikt worden om de faciliteiten voor onze jeugdspelers nog verder te verbeteren.

Vorig jaar lukte het onze leden om maar liefst 3.100 poppen te verkopen en we hopen natuurlijk dat we dit aantal dit jaar minimaal kunnen evenaren en misschien wel overtreffen. Natuurlijk worden de topverkopers ook weer beloond voor hun harde werken. Net als de afgelopen jaren worden alle verkopers die het lukt om twintig of meer poppen te verkopen, uitgenodigd om met MVV ’27 een nader te bepalen voetbalwedstrijd in de Eredivisie bij te wonen.

Uiterlijk zaterdag zullen de inschrijfformulieren uitgedeeld worden door de trainers / leiders van MVV ’27. Maar als je niet kunt wachten om aan de slag te gaan, dan kun je het formulier HIER ook alvast downloaden. Zorg ervoor dat je de bestelformulieren uiterlijk op zaterdag 29 oktober weer inlevert bij je leider of in de kantine van MVV ’27. Op zaterdag 26 november kun je je verkochte poppen ophalen in de kantine en uitdelen aan je ouders, ooms, tantes, opa’s en oma’s, buren etc.

Voor degenen die graag zelf speculaaspoppen willen bestellen, zijn deze ook online te bestellen. Je kunt de pop van een halve kilo (€ 6,-) dan vanaf zaterdag 26 november ophalen bij MVV ’27, zodat je op het heerlijk avondje in ieder geval wat lekkers te snoepen hebt. Voor bedrijven die online bestellen, geldt dat bestellingen van 15 poppen of meer kosteloos bezorgd zullen worden.

Hier nog even de belangrijkste data op een rijtje:

-De bestellijsten moeten uiterlijk zaterdag 29 oktober zijn ingevuld.
-De verkopers komen de speculaaspoppen vanaf zaterdag 26 november bezorgen.
-Heb je rechtstreeks bij MVV ’27 besteld? Dan kun je jouw bestelling zaterdag 26 november tussen 8:30 – 12:00 uur ophalen bij MVV ’27.
-Voor de verkopers geldt: Het aantal door jou verkochte speculaaspoppen moet je zaterdag 26 november tussen 8:30 – 12:00 uur ophalen bij MVV ’27 om ze daarna uit te delen aan jouw klanten.

Door |2022-10-11T18:58:14+00:00oktober 11, 2022|Het laatste nieuws, Uncategorized|0 Reacties

Share This Story, Choose Your Platform!

Ga naar de bovenkant