MVV ’27 mag met René van Daalen Meubelmakerij en Interieurbouw weer een nieuwe sponsor verwelkomen. René mag zich samen met zijn vrouw Petra de komende twee jaar Bronzen Vriend van MVV ’27 noemen.

Rene van Daalen van René van Daalen Meubelmakerij en Interieurbouw is woonachtig aan de Doelstraat in Maasland, op steenworp afstand van ons sportpark. In 2009 startte René zijn eigen bedrijf vanDaalen Houtbouw. Daarna volgde hij diverse opleidingen voor meubelmaker en meubelontwerper. Hiermee leerde hij de fijne kneepjes van het vak en kreeg hij door hoe hij de wensen van een klant kon vertalen tot het perfecte ontwerp. Zo wist hij zich te ontwikkelen tot professioneel meubelmaker en ontwerper.

Zijn vrouw Petra van Daalen heeft zich als (tuin)ontwerper de afgelopen periode bezig gehouden met het ontwerp van de nieuwe speeltuin op sportpark De Commandeur.  René leverde een aantal jaar geleden als sponsor ook al een grote bijdrage bij het ontwerpen en maken van de meubelen in de kantine. De kinderen van René en Petra voetballen bij MVV ’27 en daarom zijn zij blij dat ze op deze manier iets voor de vereniging hebben kunnen betekenen.

MVV ’27 is hier natuurlijk ook erg blij mee en heet hen van harte welkom als nieuwe vriend van onze vereniging. We hopen dat onze jeugdleden de komende jaren heel veel plezier mogen beleven van de ontworpen speeltuin.