Ben jij lid van de Rabobank? Dan kan jij jouw stem uitbrengen op MVV ’27 bij de jaarlijkse Rabo Clubsupportactie. Deze actie levert MVV ’27 ieder jaar een heel mooi bedrag op. Hoe meer stemmen MVV ’27 krijgt, hoe hoger het bedrag dat we als verenging mogen ontvangen van Rabobank.  De actie loopt van 5 t/m 27 september, dus breng snel jouw stem uit!

Dit jaar gebruiken wij de opbrengsten uit deze actie om een impuls te geven aan de meisjes- en damesafdeling binnen MVV ’27. Het damesvoetbal ontwikkelt zich zeer snel en ook wij als vereniging zien de bloei hiervan. Een prachtige ontwikkeling! Wil jij  het Maaslands meiden- en damesvoetbal ondersteunen? Breng dan jouw stem uit op MVV ’27!

Wanneer de opbrengst duidelijk is, zal het bestuur samen met betrokkenen binnen het meiden- en damesvoetbal bepalen hoe we deze impuls concreet vorm kunnen geven. Deze bijdrage gaat helpen om het meiden- en damesvoetbal binnen MVV ’27 nog meer op de kaart te zetten en verder door te ontwikkelen.

De Rabo Clubsupportactie wordt jaarlijks gehouden. De laatste jaren hebben wij mooie projecten gerealiseerd met behulp van deze actie, zoals de renovatie van de kleedkamers en ook de speeltuin die momenteel wordt aangelegd, is deels gefinancierd door dit initiatief van de Rabobank. We hopen dan ook weer veel stemmen te mogen ontvangen dit jaar om het damesvoetbal een mooie boost te geven!