Nick van Santen zal komend seizoen de selectie van MVV’27 komen versterken. De technische staf van MVV ’27 is blij met de komst van de 30-jarige  verdediger naar sportpark de Commandeur. 

Nick is een ervaren centrale verdediger, die ervoor zorgt dat de gemiddelde leeftijd van de zeer jonge A-selectie weer wat omhoog gaat. Nick van Santen komt over van 2de klasser vv Cion en speelde in het verleden ook bij Victoria ’04. Met zijn ervaring hoopt Nick van Santen het gat op te vullen dat Yennick Berrevoets na zijn afscheid van de A-selectie achterlaat.

Trainer Marcel van Wieren: “Het was een zeer plezierig gesprek met Nick en als technische staf denken wij dat Nick de nodige ervaring mee kan brengen die wij soms wel eens missen. Ik denk dat Nick prima past binnen onze speelwijze maar ook zeker binnen de cultuur van MVV ’27, wat uiteraard ook belangrijk is. Wij zijn blij met zijn komst en wensen Nick veel (voetbal)plezier het komende seizoen”