Het tweede elftal van MVV ’27  speelt ook komend seizoen in de reserve 1e klasse. MVV’27 is op zoek naar een enthousiaste trainer voor dit talentvolle elftal. Ben jij geïnteresseerd om deze taak bij onze fantastische club op je te nemen? Neem dan snel contact met ons op!

Ieder jaar stromen er spelers door vanuit onze jeugdafdeling in onze selectie (1e en 2e elftal). Dit maakt ons 2de elftal tot een jeugdig geheel. Een juiste omgeving creëren voor deze spelers is erg belangrijk. Je zal verantwoordelijk zijn voor een mooi elftal vol met jonge, bevlogen en talentvolle spelers en je zorgt voor de verdere ontwikkeling van deze spelers en het team als geheel.

De selectie traint twee keer per week (dinsdag en donderdag) gelijktijdig met het eerste elftal, wat ook weer zorgt voor korte lijnen tussen de  trainers en teams. We zoeken dus een enthousiaste trainer die graag in deze omgeving met het jeugdige team de uitdaging aan wil gaan. Goede communicatie met spelers, begeleidingsstaf en collega-trainers is daarin uiteraard van belang.

Heb jij interesse om als trainer/coach van ons 2de elftal aan de slag te gaan? Laat het ons snel weten! Wij zijn erg benieuwd naar jou! Stuur je reactie naar: tc@mvv27.nl of neem contact op met ondergetekenden:

Met vriendelijke groet,

Tom Visser (06-21582774)

Richard Rasens (06-21884968)