Vorige week vrijdag organiseerde de sponsorcommissie van MVV ’27 weer een gezellig samenzijn in restaurant Bavette voor de sponsoren van MVV ’27. Hierbij waren zo’n 70 personen aanwezig. Naast de gezelligheid met een hapje en een drankje werden er ook een veiling en een loterij gehouden, waarvan de opbrengst gaat naar de nieuw te realiseren natuurspeeltuin op sportpark De Commandeur.

Vanwege corona was het al weer een aantal jaren geleden dat de sponsorcommissie een dergelijke avond had kunnen realiseren voor alle trouwe Vrienden van de vereniging. Ook dit jaar was er weer een mooie opkomst en stelden vele sponsoren producten en / of diensten beschikbaar voor de loterij en de veiling. Tevens werd er voor de aanwezigen een presentatie gehouden over de nieuwe natuurspeeltuin. Voor de commissieleden en de sponsoren was het natuurlijk erg prettig om elkaar weer eens in informele sfeer te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje van Bavette.

Daarnaast werd er op deze avond ook afscheid genomen van secretaris Martine Scheepens en commissieleden Bob van der Gaag en Yennick Berrevoets, die respectievelijk tien en acht jaar deel uitmaakten van de sponsorcommissie. Zij waren betrokken bij veel projecten binnen MVV ’27 de afgelopen jaren, zoals de vernieuwde entree, het terras, de renovatie van de kleedkamers en de Speculaaspoppenactie. MVV ’27 is hen beiden erg dankbaar voor wat zij de afgelopen jaren voor de club hebben betekend.

Al met al een geslaagde avond, waarop ook een mooi bedrag is opgehaald voor de nieuwe speeltuin. Er zijn nog sponsorpakketten beschikbaar, specifiek voor de speeltuin. Mocht u hierin interesse hebben, neem dan contact op met de sponsorcommissie via sponsoring@mvv27.nl om de mogelijkheden te bespreken.