Bij aanvang en gedurende de wedstrijd stonden de koppies strak. Mooi om te zien , het maakt niet uit in welk elftal of niveau jouw sport beoefend , je wil winnen en zeker als de kampioenstitel voor het grijpen ligt.
Onze mannen heerste op het veld als echte cupfighters en werd de wedstrijd met 4-0 over de streep gehaald. Hierna kon het kampioensfeest losbarsten. Met een trekker met platte kar werd Maasland en Maasluis aanngedaan. In Maasland werd het team op het bordes van het ouderlijke gemeentehuis gehuldigd en werden plaatselijke horeca aangedaan. Vervolgens vertrok de trekker naar Maasluis om te zwaaien naar VDL en eindige de tour bij De Waker waar nog een lekker en gezellig hapje en drankje werd genuttigd . Daarna vertrok het team zich in het nachtleven en wordt de zondag als rustdag ingezet.