Het einde van het seizoen is weer in zicht en daarmee ook de uiterste datum van 31 mei 2022 waarop actieve leden het lidmaatschap bij MVV ’27 kunnen aanpassen of beëindigen voor het nieuwe seizoen.

Uiteraard hopen wij dat iedereen veel plezier beleeft bij MVV ’27 en dat jij ook volgend seizoen lid van onze club blijft. Als je toch jouw lidmaatschap wilt beëindigen, dan kan dit uitsluitend op digitale wijze via het ledenmutatieformulier. Alle informatie over aanmelden, wijzigingen doorgeven of afmelden bij MVV ’27 vind je op deze pagina. Geef eventuele wijzigingen tijdig door, zodat de ledenadministratie deze weer kan verwerken voordat de incasso voor het nieuwe seizoen weer wordt uitgevoerd.

Afmeldingen na 31 mei 2022 worden uiteraard wel door de ledenadministratie in behandeling genomen, maar er wordt dan door MVV ’27 voor het daaropvolgende seizoen EUR 35,- in rekening gebracht. Dit zijn de kosten per lid die de KNVB bij MVV ’27 in rekening brengt ter dekking van onder meer de verzekering.

Bij een overschrijving naar een andere vereniging dienen uiteraard eerst alle eventueel nog openstaande contributies en/of boetes worden voldaan, voordat de overschrijving wordt geaccordeerd.