Momenteel komt ons tweede elftal uit in de Eerste Klasse. MVV ’27 zou graag zien dat het team op een dergelijk niveau blijft spelen zodat doorstroming van eigen jeugd gewaarborgd is en blijft. Zoals eerder gecommuniceerd is MVV ’27 voor volgend seizoen op zoek naar een enthousiaste trainer/coach voor dit talentvolle selectieteam.

Nagenoeg elk jaar komen er spelers vanuit onze jeugdafdeling door om aan te sluiten in één van onze selectieteams. Dit maakt het tweede elftal tot een jeugdig en ambiteus team. Een juiste omgeving creëren voor deze spelers is erg belangrijk. Als nieuwe trainer / coach ben jij dus degene die deze jonge spelersgroep begeleidt. In nauw contact met je collega-trainers help je de doorkomende jeugd hun weg te vinden in het seniorenvoetbal.

De selectie traint twee keer per week (dinsdag en donderdag) gelijktijdig met het eerste elftal, wat zorgt voor korte lijnen tussen trainers en de teams.

We zoeken een enthousiaste trainer die graag in deze omgeving met het jeugdige team de uitdaging aan wil gaan. Goede communicatie met spelers, begeleidingsstaf en collega-trainers is daarin uiteraard van belang. Heb je interesse om als trainer/coach van ons tweede elftal aan de slag te gaan? Stuur je reactie naar: tc@mvv27.nl of neem contact op met ondergetekenden:

Tom Visser (06-21582774)

Richard Rasens (06-21884968)