De afgelopen twee jaar kon het Westland Kampioenschap voor voetballertjes onder de 9 jaar helaas niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Gelukkig staat er voor 2022 wel weer een nieuwe editie van dit prachtige evenement op het programma, deze zal plaatsvinden op Tweede Paasdag, maandag 18 april. Zoals gebruikelijk zal Sportpark de Commandeur fungeren als het toneel waar de pupillen zullen strijden om de titel Westlands Kampioen Onder de 9 jaar.

Het belooft een prachtige dag te worden de grootste talenten van het Westland die tegen elkaar gaan strijden om de felbegeerde beker. De eerste wedstrijden zullen afgetrapt worden om 9:00 en rond half 2 wordt de finale gespeeld en weten we snel wie de opvolger wordt van FC s’Gravenzande. We hopen natuurlijk weer veel publiek te ontvangen. Om vast op te warmen, vind je hieronder de link naar het programmaboekje voor de editie van 2022!

Tot slot wil MVV ’27 nog graag van de gelegenheid gebruikmaken om trouwe sponsor Grondwerkbedrijf Westland hartelijk te bedanken. Al jarenlang maken zij als sponsor dit prachtige toernooi mogelijk en ook na de coronabreak van twee jaar blijven zij als hoofdsponsor betrokken bij het toernooi.

Programmaboekje Westlands Kampioenschap JO9 bij MVV ’27