Op het programma stond de wedstrijd tegen onze vrienden uit het Westland, een elftal wat de derde plaats in neemt in onze competitie dus een geduchte tegenstander. Het was vooraf al duidelijk dat het een strijd zou worden tussen de jeugd van beide teams want waren er bij MVV al 4 namen te noemen die nog junior zijn bij onze opponent waren het er zelfs 7 m.a.w. corona is nog altijd onder ons.

Vanaf het begin was het een duel wat zich het meest af speelde op het middenveld en er was niet een ploeg die de ander zijn wil kon opleggen dus kregen we een wedstrijd te zien waar de kansen voor beide teams op 1 hand te tellen waren. De eerste kreeg Niels die na goed doorzetten alleen op de keeper kon afstomen maar zijn poging werd een prooi voor de keeper. Even later was het onze tegenstander die uit een corner de bal tot ons geluk op de lat zag komen en ja dan hebben we de hoogtepunten uit de eerste helft wel gehad.

De tweede helft gaf hetzelfde beeld te zien, veel strijd aan beide kanten zonder een overwicht van een van de elftallen. Na 2 wissels aan MVV zijde was het Mark die ons in de wedstrijd hield, ik denk dat iedereen hem al telde maar hij was met een katachtige redding de baas en hield knap de nul. In de plaats van Niels was Samuel gekomen en ook hij moest het aanvallende werk vaak in zijn eentje doen wat zo goed als onbegonnen werk was, al moet worden gezegd dat hij het de verdediging van FC knap lastig maakte. De laatste 10 minuten was het FC die van alles probeerde om nog tot winst te komen maar we hielden stand en zo bleef het 0 – 0 een uitslag waarmee we konden leven.

Aanstaande dinsdag DSO uit, een elftal wat tweede staat en in de winning mood is gezien hun 4 – 1 overwinning op de koploper, ik ben er niet bij vanwege andere verplichtingen maar ik zou zeggen veel succes.

Opstelling: Mark van Barneveld, Stijn van Wijk, Jay Degens, Job Taal, Tim de Reithoven, Jim vd Hoeven, Alec de Koning, Thom de Koning (Jesper Baak), Max de Vetten, Roan Dechering (Corné Voogt), Niels Scheffers (Samuel de Haas).