Wedstrijdbalsponsor: ING

Komende zaterdag ontvangt MVV 27 op Sportpark De Commandeur het team van SC Botlek. Tot afgelopen zaterdag had de ploeg uit Spijkenisse naast de nodige nederlagen slechts drie gelijkspelen uit acht duels behaald, maar die middag schoot men uit de slof met een duidelijke 4-0 zege tegen het toen nog op de derde plaats staande GHVV 13. Is dit het begin van iets moois?

In het verleden was deze vereniging tweemaal eerder ingedeeld bij de Maaslanders. In het seizoen 1991-1992 verloor MVV 27 daarginds met 4-1 (treffer Frans Louter) en thuis werd het 3-3 (Arno van Nierop, Frans Louter en Ernst Abbas).

Vier seizoenen later werd het in Maasland 1-6 (Arno van Nierop) en in het uitduel 1-3 (2x Adam Chobin en Norman van der Gaag). Kortom, het wordt de hoogste tijd dat er thuis een overwinning gehaald wordt om de score enigszins in balans te brengen.

Afijn, de wedstrijd vangt aan om 14.30uur en staat onder leiding van Jeroen Achterberg.

Wij wensen de scheidsrechter, beide teams en hun aanhang een leuke en vooral sportieve middag.