Het is alweer een tijdje geleden dat de jeugd van MVV ’27 zich heeft ingespannen om zo veel mogelijk speculaaspoppen te verkopen. Door de enorme inzet van deze jongens en meisjes is er afgelopen december weer een mooi bedrag de clubkas ingestroomd. Als dank voor hun inzet mogen alle deelnemers die meer dan 20 poppen hebben verkocht een wedstrijd in de Eredivisie bijwonen. In december en januari waren de stadions nog gesloten, maar inmiddels mogen alle stadions weer tot de nok toe gevuld worden en heeft MVV ’27 ook gelijk kaarten kunnen regelen voor een Eredivisiewedstrijd.

Zo zullen we op zondag 3 april om 14:30 met al onze topverkopers de wedstrijd Sparta Rotterdam – SC Heerenveen bijwonen. Het belooft een leuke wedstrijd te worden tussen twee teams die momenteel niet heel lekker draaien. Zo heeft SC Heerenveen inmiddels al negen duels op rij niet gewonnen en zal Sparta nog alle zeilen bij moeten zetten om lijfsbehoud in de Eredivisie te bewerkstelligen.

Onderaan dit bericht is te zien wie er allemaal uitgenodigd zijn om deze wedstrijd met MVV ’27 bij te wonen. Graag vernemen wij uiterlijk zondag 27 Maart of je hierbij aanwezig kan zijn of niet. Daarnaast verzoeken wij de ouders om hierbij ook gelijk aan te geven of zij als begeleiding mee zouden willen gaan. Wij hebben uw hulp namelijk hard nodig om 75 stuiterballen in het gareel te houden. Aanmelden kan via een mail naar yennickberrevoets@hotmail.com 

Uiterlijk een week van tevoren zal er een extra e-mail volgen met begeleidende informatie naar iedereen die heeft aangegeven mee te gaan.

De volgende kinderen hebben afgelopen jaar genoeg speculaaspoppen verkocht om mee te gaan naar Sparta – SC Heerenveen:

Anouk Broos
Finn Broekstra
Metin Yildrim
Puck Rasens
Isabeau van der Knaap
Gijs Bos
Lara Poot
Djuanko Hendriksen
Erik Willems
Luuk van der Sar
Guillaume Verboom
Sem Stolk
Mick Vellekoop
Ajaan Jahangier
Keano Ham
Mats van der Gaag
Tijn Stolk
Joris Mosterd
Stef Prins
Loek Verboon
Wesley Born
Guido Anema
Lucas Didden
Kjeld Alen
Cas de Raad
Dean Bouter
Mels de Vreede
Daan Tegelaar
Nees van Pelt
Jarich Hugman
Joah Kammeron
Mick Voogt
Gijs Mosterd
Max Schram
Nick Jansen
Nout van Roon
Beau van Eijk
Bo de Groot
Lars van Tilburg
Ivan de Haas
Marlies van der Marel
Ment Visser
Ruben van Tilburg
Benjamin Vermeer
Caitlyn Petra
Eva Dekker
Freek van Bemmel
Guus de Ruiter
Julian Bos
Levi Jansen
Mees vd Beukel
Niek van der Sar
Oscar Verboon
Pablo van Ruyven
Sem Maaijen
Amoz Born
Arie Verboon
Ayham abu Khaled
Bram vd Drift
Dex Muller
Gijs Kassels
Jan Boon
Koen Kassels
Lieke de Wit
Mats Kelderman
Scott Bouter
Sijmon Mosterd
Tijmen Warnaar
Bald ‘t Hart