Onze tegenstander stond voor deze wedstrijd 2 punten onder ons op de ranglijst, een elftal wat de ene keer de sterren van de wereld speelt en dat afwisselt met slechte resultaten. Nu na afloop van de wedstrijd kunnen we stellen dat ze vandaag weer een dag hadden waar zeg maar alles lukte of lag het toch aan ons dat we tegen een grote nederlaag aan liepen.

Het begin van de wedstrijd liep voor ons zeer voortvarend want na 5 minuten was het Sjors die de bal voor trok en daar was Adam als de kippen bij om de bal netjes in te koppen zowaar een goed begin, maar daarna was het dan ook gelijk over, HVC nam het heft in handen en vooral de linkerspits nummer 7 was een plaag voor onze verdediging maar hij voelde zich waarschijnlijk zo vrij als god in Frankrijk zoveel ruimte kreeg hij elke keer en het was dan ook niet raar dat alle drie de goals die we de eerste helft tegen kregen, van zijn kant af kwamen dus gingen we naar de thee met een 3 – 1 achterstand die volkomen verdiend was.

De tweede helft, na wat omzettingen, liep iets beter of dat kwam dat onze tegenstander het wel goed vond of dat wij iets beter stonden dat laten we maar in het midden, feit was wel dat we aanvallend tekort schoten en dat we gewoon de mindere ploeg waren. In minuut 60 maakte Niels heel ongelukkig nog een eigen doelpunt en ja dat kon er ook nog wel bij, vlak voor tijd maakte onze tegenstander nog de 5 – 1 en was de pot afgelopen.

Valt nog te vermelden dat zowel Daan als Stef geblesseerd uitvielen en waarschijnlijk even niet van de partij zijn en dat 2 A junioren Jesper en Samuel hun debuut maakte in het tweede elftal en dat niet onverdienstelijk deden. Voor de rest uithuilen en op nieuw beginnen, er staan veel ploegen dichtbij elkaar aan de onderkant van de ranglijst dus alles mogelijk.

Opstelling: Mark v Barneveld, Stijn v Wijk (Samuel de Haas) Thijs de Vast (Daan Kroes) (Sem Oliehoek) Jay Degens, Tim de Reithoven, Sjors Vreugdenhil, Alec de Koning, Thom de Koning (Stef van Velden) Jimmy vd Hoeven, Niels Scheffers, Adam v Buren (Jesper Baak).