Na een hele lange voetbal loze tijd mochten we weer de wei in en wel tegen de jongens uit de bollenstreek waar de penningmeester het waarschijnlijk  gemakkelijker heeft dan bij andere clubs want de boys kwamen gewoon naar Maasland in een luxe grote bus, het kan verkeren.

De wedstrijd begon van beide kanten aftastend met een licht overwicht voor ons tweede elftal, niet dat het resulteerde in grote kansen want die deden zich in de eerste helft niet voor en dat was aan beide kanten zo. De inzet was bij beide elftallen wel duidelijk aanwezig maar het zegt genoeg dat in minuut 47 de eerste corner viel te noteren en die eer kreeg MVV 2, dus was het niet raar dat de rust werd gehaald met een dubbel blanke score 0 – 0.

De tweede helft viel er meer te beleven te beginnen bij Sjors die een kansje kreeg maar zijn schot was te zacht om de keeper te verschalken. Daarna was het tussen minuut 53 en 75 meerdere malen billen knijpen, te beginnen met een schot op de lat en kort daarna een 200 % kans voor de spits van Valken, maar gelukkig voor ons was zijn balbehandeling aan de matige kant anders hadden we een doelpunt tegen gehad. Ook werd er af en toe zeer nonchalant verdedigd waardoor Mark handelend moest optreden en die dat ook met verve deed.

Een kwartier voor tijd kwam Loyd in het veld om te proberen met zijn snelheid iets te creëren en dat lukte ook want in minuut 88 kreeg hij de bal aangespeeld op een meter of 40 van de goal en met een demorage was hij zijn tegenstander voorbij en ronde hij ook nog mooi af en zo waren de broodnodige 3 punten een feit. Al met al kunnen we stellen dat we voetballend niet een van de sterkste zijn maar dat dit gecompenseerd wordt door 100 % inzet.

Opstelling: Mark v Barneveld, Stijn v Wijk, Thijs de Vast, Jay Degens, Tim de Reithoven (Roan Dechering) Julian Tinbergen, Sjors Vreugdenhil, Alec de Koning, Thom de Koning (Loyd Rijnsburger), Dennis Terlouw (Jimmy v d Hoeven), Niels Scheffers (Max de Vetten).