Het valt niet mee om iets positiefs te schrijven als het in zijn totaliteit niet zo best was en dan druk ik me nog zeer zachtmoedig uit. De omstandigheden hielpen ook al niet mee want een wedstrijd haast zonder publiek en koud en regen en daarbij nog kunstgras dat nodigt nou niet echt uit, als daar dan ook nog 2 elftallen bij komen die niet zoveel lieten zien dan is het bovenstaande verklaarbaar.

Wetende dat onze tegenstander 0 uit 7 had en 2 doelpunten voor en 24 tegen dan is er maar een doel en dat is winnen, maar over de eerste helft kan ik heel kort zijn we hadden 70% balbezit maar pas in minuut 40 was er een kans voor Stijn die te haastig heel hoog over schoot. Voor de rest was het tikkie breed en tikkie terug wat je niet zo snel bij het vijandelijk doel brengt,

De tweede helft begonnen we met iets meer aanvallende bedoelingen en dat bracht uit een vrije trap ineens Loyd schuin voor de goed spelende keeper en die schoot de bal droog in het netje dus eindelijk de voorsprong en als je dan 10 minuten later een pingel krijgt (na overtreding op Cor) dan ga je uit van een voorsprong van 0 – 2 en kat in het bakkie, maar daar dacht de keeper van Schipluiden anders over want hij stopte de niet zo best ingeschoten bal van Max die in de rebound een 200 % tweede kans kreeg maar ook daarin faalde.

Schipluiden bleef het proberen met lange ballen hopend dat die een keer goed zou vallen en zo kregen ze een makkelijk weggegeven corner en in een kluwen van spelers lag de bal ineens achter Mark vanaf de kant niet te zien hoe het werkelijk ging. 5 minuten later maakte onze tegenstander er zelfs 2 – 1 van maar de scheids was ons genadig en keurde voor mij om onbegrijpelijke reden de goal af en zo was onze beloning na een slechte pot voetbal maar 1 punt en dat was gewoon te weinig, vergeleken met vorige week was de inzet er wel maar voetballend komen we op dit moment een hoop te kort.

Opstelling: Mark van Barneveldt, Stijn van Wijk ( Stef v/d Velden ) Bram Scheffers, Dennis Kappert, Michael van Vliet, Julian Tinbergen, Timo v Eijk, Sjors Vreugdenhil (Dennis Terlouw), Cor Verboon (Niels Scheffers), Max de Vetten (Thijs de Vast), Loyd Rijnsburger.